Fotoğrafım
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler 4. sınıf öğrencisidir. Kendileri sosyal takılmayı sever.

18 Ocak 2013

Akıllı Telefon Kullanıcıları İçin İpucu


Batarya Sürenizi 2 Katına Çıkartın!



Akıllı telefonların özelliklerinin artmasıyla, her ne kadar daha güçlü bataryalar kullanılıyor olsa da; kullanılan parlak ekranlar, Wi-Fi gibi bağlantılar bataryayı ister istemez oldukça hızlı tüketiyor.

Samsung, Sony, HTC gibi Android telefon kullanıcıları için HTC Temsilcisi tarafından ortaya çıkan resmi ipucu; telefonlarınızın bataryasından daha fazla verim almanızı sağlayarak, pil ömrünü ikiye katlıyor…

Sony Xperia S Samsung Galaxy S 2, HTC One X,  ve son olarak da Galaxy S 3 gibi gelişmiş özelliklere sahip Android telefonların batarya süreleri; Wi-Fi, Bluetooth, GPS gibi bağlantı özellikleri, uygulama ve oyun kullanımına bağlı olarak değişiklik göstermekte.

HTC’nin yayınladığı ve birçok Android kullanıcısı tarafından doğrulanan ipucunu nasıl kullanacağınızın adımlarını anlatalım isterseniz:


-Telefonunuzu açın ve telefonunuzu 8 saat veya daha uzun süre şarj edin (bu süre boyunca şarjdan çıkarmayın),

-Ardından telefonunuzu şarjdan çıkarın ve kapatın.
-Telefon kapalıyken 1 saat kadar telefonunuzu tekrar şarja takın,
-Sonrasında telefonunuzu tekrar şarjdan çıkarın, telefonunuzu açın ve 2 dakika bekleyip; telefonunuzu kapatın ve tekrar 1 saat daha şarj edin.

Yukarıdaki; HTC tarafından resmi olarak Android cihazlar için açıklanan ve kullanıcıların da onayladığı batarya süresini artırma ipucunu; doğru bir şekilde yaptığınız taktirde telefonunuzun batarya ömrünü ikiye katlayabilirsiniz.


                                                                                                                               Kaynak: http://androidliyim.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder